Репозиторій ВТЕІ
id: 28702
Назва: Контроль якості продукції: організація та методологія
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: продукція, контроль якості, якість продукції
Дата публікації: 2023-06-30 14:46:50
Останні зміни: 2023-06-30 14:46:50
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті досліджено організацію контролю якості продукції на виробництві. Виявлено, що основними принципами оцінки якості харчової продукції є цілеспрямованість, регламентованість, вірогідність, збіжність і відтворюваність. Ці ж принципи зберігаються в системному розгляді взаємозв’язку контролю і його об’єктів. Загальний алгоритм здійснення контролю за якістю харчової продукції – визначення номенклатури показників якості продукції, вибір методів контролю, відбирання проб, підготовка до випробувань, випробування продукції, обробка результатів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28702
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 194-202
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28702.pdf Розмір : 300860 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити