id: | 28702 |
---|---|
Title: | Контроль якості продукції: організація та методологія |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | продукція, контроль якості, якість продукції |
Date of publication: | 2023-06-30 14:46:50 |
Last changes: | 2023-06-30 14:46:50 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У статті досліджено організацію контролю якості продукції на виробництві. Виявлено, що основними принципами оцінки якості харчової продукції є цілеспрямованість, регламентованість, вірогідність, збіжність і відтворюваність. Ці ж принципи зберігаються в системному розгляді взаємозв’язку контролю і його об’єктів. Загальний алгоритм здійснення контролю за якістю харчової продукції – визначення номенклатури показників якості продукції, вибір методів контролю, відбирання проб, підготовка до випробувань, випробування продукції, обробка результатів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28702 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 194-202 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28702.pdf Size : 300860 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|