| id: | 28675 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва низькоалергенних кисломолочних продуктів (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
| Автори: | Янушевський Д. О. |
| Ключові слова: | молоко, технологія кисломолочних продуктів, якість молока, рецептура низькоалергенних кисломолочних продуктів |
| Дата публікації: | 2023-06-29 16:25:04 |
| Останні зміни: | 2023-06-29 16:25:04 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою роботи є вивчення удосконалення технології виробництва низькоалергенних кисломолочних продуктів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28675 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 36 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28675.pdf Розмір : 731733 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |