Репозиторій ВТЕІ
id: 28675
Назва: Удосконалення технології виробництва низькоалергенних кисломолочних продуктів (за матеріалами ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза»)
Автори: Янушевський Д.О.
Ключові слова: молоко, технологія кисломолочних продуктів, якість молока, рецептура низькоалергенних кисломолочних продуктів
Дата публікації: 2023-06-29 16:25:04
Останні зміни: 2023-06-29 16:25:04
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою роботи є вивчення удосконалення технології виробництва низькоалергенних кисломолочних продуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28675
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 36 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28675.pdf Розмір : 731733 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити