Репозиторій ВТЕІ
id: 28674
Назва: Удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні у ЗРГ м. Вінниця» (за матеріалами ресторану «Аура»)
Автори: Вітт Х.В.
Ключові слова: ковбаси, технологія ковбасних виробів, якість ковбас, рецептура ковбасних виробів
Дата публікації: 2023-06-29 16:21:25
Останні зміни: 2023-06-29 16:21:25
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі запропоновано методи удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28674
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28674.pdf Розмір : 747509 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити