| id: | 28674 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні у ЗРГ м. Вінниця» (за матеріалами ресторану «Аура») |
| Автори: | Вітт Х. В. |
| Ключові слова: | ковбаси, технологія ковбасних виробів, якість ковбас, рецептура ковбасних виробів |
| Дата публікації: | 2023-06-29 16:21:25 |
| Останні зміни: | 2023-06-29 16:21:25 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | В роботі запропоновано методи удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28674 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28674.pdf Розмір : 747509 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |