id: | 28674 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні у ЗРГ м. Вінниця» (за матеріалами ресторану «Аура») |
Автори: | Вітт Х.В. |
Ключові слова: | ковбаси, технологія ковбасних виробів, якість ковбас, рецептура ковбасних виробів |
Дата публікації: | 2023-06-29 16:21:25 |
Останні зміни: | 2023-06-29 16:21:25 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі запропоновано методи удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28674 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28674.pdf Розмір : 747509 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|