id: | 28674 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні у ЗРГ м. Вінниця» (за матеріалами ресторану «Аура») |
Authors: | Вітт Х.В. |
Keywords: | ковбаси, технологія ковбасних виробів, якість ковбас, рецептура ковбасних виробів |
Date of publication: | 2023-06-29 16:21:25 |
Last changes: | 2023-06-29 16:21:25 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В роботі запропоновано методи удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28674 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28674.pdf Size : 747509 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|