The Repository of VTEI
id: 28674
Title: Удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні у ЗРГ м. Вінниця» (за матеріалами ресторану «Аура»)
Authors: Вітт Х.В.
Keywords: ковбаси, технологія ковбасних виробів, якість ковбас, рецептура ковбасних виробів
Date of publication: 2023-06-29 16:21:25
Last changes: 2023-06-29 16:21:25
Year of publication: 2023
Summary: В роботі запропоновано методи удосконалення технології м’ясних страв німецької кухні.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28674
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28674.pdf Size : 747509 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge