id: | 28672 |
---|---|
Назва: | Інжиніринг закладів ресторанного господарства = Restaurant engineering |
Автори: | Фіалковська Л.В. |
Ключові слова: | інжиніринг закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, ресторанна справа, інжиніринг |
Дата публікації: | 2023-06-29 16:12:50 |
Останні зміни: | 2023-06-29 16:12:50 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Однією з форм самостійної роботи здобувачів вищої освіти є вивчення літературних джерел, періодичних видань, різного виду документації, чинної законодавчої та нормативної бази. Наступною формою самостійної роботи є підготовка до практичних занять, яка починається після опрацювання лекційного матеріалу. Студент повинен уважно вивчити теоретичні положення теми, ознайомитися з методикою проведення заняття у формі круглого столу, семінару, диспуту чи ділової гри. Формою самостійної роботи є виконання індивідуальних завдань. Здобувач вищої освіти повинен виконати всі завдання і відповісти на всі запитання, викладені у методичних рекомендаціях, вміти вирішувати ситуаційні завдання. Завершальною формою самостійної роботи є підготовка до екзамену з дисципліни. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28672 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. студ. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 21 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28672.pdf Розмір : 917214 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|