Репозиторій ВТЕІ
id: 28672
Назва: Інжиніринг закладів ресторанного господарства = Restaurant engineering
Автори: Фіалковська Л.В.
Ключові слова: інжиніринг закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, ресторанна справа, інжиніринг
Дата публікації: 2023-06-29 16:12:50
Останні зміни: 2023-06-29 16:12:50
Рік видання: 2023
Аннотація: Однією з форм самостійної роботи здобувачів вищої освіти є вивчення літературних джерел, періодичних видань, різного виду документації, чинної законодавчої та нормативної бази. Наступною формою самостійної роботи є підготовка до практичних занять, яка починається після опрацювання лекційного матеріалу. Студент повинен уважно вивчити теоретичні положення теми, ознайомитися з методикою проведення заняття у формі круглого столу, семінару, диспуту чи ділової гри. Формою самостійної роботи є виконання індивідуальних завдань. Здобувач вищої освіти повинен виконати всі завдання і відповісти на всі запитання, викладені у методичних рекомендаціях, вміти вирішувати ситуаційні завдання. Завершальною формою самостійної роботи є підготовка до екзамену з дисципліни.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28672
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. студ. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 21 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28672.pdf Розмір : 917214 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити