Репозиторій ВТЕІ
id: 28671
Назва: Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас (на матеріалах ТМ «Бондарукові ковбаси», ФОП Бондарук Ю.В.)
Автори: Косий В.В.
Ключові слова: сирокопчені ковбаси, технологія виробництва ковбас, якість ковбасних виробів, рецептура ковбас, ковбаси
Дата публікації: 2023-06-29 16:08:22
Останні зміни: 2023-06-29 16:08:22
Рік видання: 2023
Аннотація: В роботі визначено способи удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28671
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28671.pdf Розмір : 730582 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити