The Repository of VTEI
id: 28671
Title: Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас (на матеріалах ТМ «Бондарукові ковбаси», ФОП Бондарук Ю.В.)
Authors: Косий В.В.
Keywords: сирокопчені ковбаси, технологія виробництва ковбас, якість ковбасних виробів, рецептура ковбас, ковбаси
Date of publication: 2023-06-29 16:08:22
Last changes: 2023-06-29 16:08:22
Year of publication: 2023
Summary: В роботі визначено способи удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28671
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28671.pdf Size : 730582 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge