| id: | 28670 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва сосисок (на матеріалах ТМ «Ковбаскофф» ТОВ «Ковінько-Ковбаси») |
| Автори: | Дудар Р. О. |
| Ключові слова: | ковбаси, сосиски, технологія виробництва сосисок, якість ковбасних виробів |
| Дата публікації: | 2023-06-29 16:06:08 |
| Останні зміни: | 2023-06-29 16:06:08 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | М’ясо та м’ясні продукти містять необхідні організму поживні речовини. В роботі розглянуто способи удосконалення технології виробництва сосисок. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28670 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28670.pdf Розмір : 729865 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |