| id: | 28670 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва сосисок (на матеріалах ТМ «Ковбаскофф» ТОВ «Ковінько-Ковбаси») |
| Authors: | Дудар Р. О. |
| Keywords: | ковбаси, сосиски, технологія виробництва сосисок, якість ковбасних виробів |
| Date of publication: | 2023-06-29 16:06:08 |
| Last changes: | 2023-06-29 16:06:08 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | М’ясо та м’ясні продукти містять необхідні організму поживні речовини. В роботі розглянуто способи удосконалення технології виробництва сосисок. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28670 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28670.pdf Size : 729865 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |