The Repository of VTEI
id: 28670
Title: Удосконалення технології виробництва сосисок (на матеріалах ТМ «Ковбаскофф» ТОВ «Ковінько-Ковбаси»)
Authors: Дудар Р.О.
Keywords: ковбаси, сосиски, технологія виробництва сосисок, якість ковбасних виробів
Date of publication: 2023-06-29 16:06:08
Last changes: 2023-06-29 16:06:08
Year of publication: 2023
Summary: М’ясо та м’ясні продукти містять необхідні організму поживні речовини. В роботі розглянуто способи удосконалення технології виробництва сосисок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28670
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28670.pdf Size : 729865 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge