| id: | 28669 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва мармеладу (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка») |
| Автори: | Зубко О. В. |
| Ключові слова: | мармелад, технологія виробництва мармеладу, якість кондитерських виробів |
| Дата публікації: | 2023-06-29 16:04:00 |
| Останні зміни: | 2023-06-29 16:04:00 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Мармелад – це цукровий кондитерський виріб драглеподібної структури, отриманий шляхом уварювання драглеутворюючого фруктово-ягідного пюре чи драглеутворювача з цукром чи його замінниками, з додаванням або без додавання антикристалізатора, барвника та ароматичних речовин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28669 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28669.pdf Розмір : 747277 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |