id: | 28669 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва мармеладу (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка») |
Authors: | Зубко О.В. |
Keywords: | мармелад, технологія виробництва мармеладу, якість кондитерських виробів |
Date of publication: | 2023-06-29 16:04:00 |
Last changes: | 2023-06-29 16:04:00 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Мармелад – це цукровий кондитерський виріб драглеподібної структури, отриманий шляхом уварювання драглеутворюючого фруктово-ягідного пюре чи драглеутворювача з цукром чи його замінниками, з додаванням або без додавання антикристалізатора, барвника та ароматичних речовин. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28669 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28669.pdf Size : 747277 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|