The Repository of VTEI
id: 28669
Title: Удосконалення технології виробництва мармеладу (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка»)
Authors: Зубко О.В.
Keywords: мармелад, технологія виробництва мармеладу, якість кондитерських виробів
Date of publication: 2023-06-29 16:04:00
Last changes: 2023-06-29 16:04:00
Year of publication: 2023
Summary: Мармелад – це цукровий кондитерський виріб драглеподібної структури, отриманий шляхом уварювання драглеутворюючого фруктово-ягідного пюре чи драглеутворювача з цукром чи його замінниками, з додаванням або без додавання антикристалізатора, барвника та ароматичних речовин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28669
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28669.pdf Size : 747277 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge