Репозиторій ВТЕІ
id: 28668
Назва: Удосконалення технології виробництва овочевих крем-супів (на матеріалах ресторану La Cucina)
Автори: Кавун О.А.
Ключові слова: супи, технологія, якість, схема, рецептура
Дата публікації: 2023-06-29 16:01:30
Останні зміни: 2023-06-29 16:01:30
Рік видання: 2023
Аннотація: Супи-пюре мають високу харчову цінність, вони легко засвоюватися організмом, тому широко застосовуються в дитячому та лікувальному харчуванні.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28668
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 41 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28668.pdf Розмір : 776681 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити