| id: | 28668 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва овочевих крем-супів (на матеріалах ресторану La Cucina) |
| Автори: | Кавун О. А. |
| Ключові слова: | супи, технологія, якість, схема, рецептура |
| Дата публікації: | 2023-06-29 16:01:30 |
| Останні зміни: | 2023-06-29 16:01:30 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Супи-пюре мають високу харчову цінність, вони легко засвоюватися організмом, тому широко застосовуються в дитячому та лікувальному харчуванні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28668 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 41 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28668.pdf Розмір : 776681 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |