id: | 28668 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва овочевих крем-супів (на матеріалах ресторану La Cucina) |
Автори: | Кавун О.А. |
Ключові слова: | супи, технологія, якість, схема, рецептура |
Дата публікації: | 2023-06-29 16:01:30 |
Останні зміни: | 2023-06-29 16:01:30 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Супи-пюре мають високу харчову цінність, вони легко засвоюватися організмом, тому широко застосовуються в дитячому та лікувальному харчуванні. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28668 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 41 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28668.pdf Розмір : 776681 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|