id: | 28668 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва овочевих крем-супів (на матеріалах ресторану La Cucina) |
Authors: | Кавун О.А. |
Keywords: | супи, технологія, якість, схема, рецептура |
Date of publication: | 2023-06-29 16:01:30 |
Last changes: | 2023-06-29 16:01:30 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Супи-пюре мають високу харчову цінність, вони легко засвоюватися організмом, тому широко застосовуються в дитячому та лікувальному харчуванні. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28668 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 41 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28668.pdf Size : 776681 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|