The Repository of VTEI
id: 28668
Title: Удосконалення технології виробництва овочевих крем-супів (на матеріалах ресторану La Cucina)
Authors: Кавун О.А.
Keywords: супи, технологія, якість, схема, рецептура
Date of publication: 2023-06-29 16:01:30
Last changes: 2023-06-29 16:01:30
Year of publication: 2023
Summary: Супи-пюре мають високу харчову цінність, вони легко засвоюватися організмом, тому широко застосовуються в дитячому та лікувальному харчуванні.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28668
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 41 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28668.pdf Size : 776681 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge