id: | 28667 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва морозива для дитячого харчування (на матеріалах ТОВ «Гайсинський молокозавод») |
Автори: | Сандул В.В. |
Ключові слова: | морозиво, технологія, якість, схема, рецептура |
Дата публікації: | 2023-06-29 15:59:20 |
Останні зміни: | 2023-06-29 15:59:20 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Морозиво – це ефективний антидепресант. Коли ми ласуємо морозивом, наш організм виробляє гормони щастя – серотонін та ендорфін. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28667 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28667.pdf Розмір : 731769 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|