The Repository of VTEI
id: 28667
Title: Удосконалення технологій виробництва морозива для дитячого харчування (на матеріалах ТОВ «Гайсинський молокозавод»)
Authors: Сандул В.В.
Keywords: морозиво, технологія, якість, схема, рецептура
Date of publication: 2023-06-29 15:59:20
Last changes: 2023-06-29 15:59:20
Year of publication: 2023
Summary: Морозиво – це ефективний антидепресант. Коли ми ласуємо морозивом, наш організм виробляє гормони щастя – серотонін та ендорфін.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28667
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28667.pdf Size : 731769 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge