The Repository of VTEI
id: 28658
Title: Удосконалення технології виробництва молока вітамінізованого з додаванням йоду (на матеріалах ПП «ЕкоМолпродукт»)
Authors: Фаєр Т.О.
Keywords: сировина, молоко, вітамінізоване молоко, пастеризація, йод, добавка, технологія
Date of publication: 2023-06-25 12:41:11
Last changes: 2023-06-26 12:41:11
Year of publication: 2023
Summary: В Україні проходить щоденний пошук створення нових молочних продуктів, видів харчування. Головна ціль зміни в харчових властивостях вже наявних та введення нових інгредієнтів для отримання зовсім других по молочному складу та виведення їх на ринок інноваційних продуктів. Необхідно для залучення нових покупців і збільшення продажів продукції. Покупець прагне споживати молоко та молочні похідні, які позитивно впливають на стан здоров'я людини та містять інгредієнти, що підвищують опірність захворюванням і здатні покращувати фізіологічні процеси в організмі людини та дозволяють довгий час зберігати активний спосіб життя.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28658
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28658.pdf Size : 660851 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge