Репозиторій ВТЕІ
id: 28657
Назва: Удосконалення технології виробництва крафтових плавлених сирів (на матеріалах Крижопільської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД»)
Автори: Сандуляк Т.В.
Ключові слова: технології виробництва крафтових плавлених сирів, сир, плавлення, фізико-хімічні властивості, солі-плавителі, крафт, асортимент, попит
Дата публікації: 2023-06-26 12:37:26
Останні зміни: 2023-06-26 12:37:26
Рік видання: 2023
Аннотація: Проблема молокопереробної галузі, а саме в виробництві плавлених сирів України є задоволення зростаючих потреб для власного споживання та підвищеного попиту на експортному ринку крафтових плавлених сирів. Одним із напрямків є плавлення крафтового сиру, з розширенням асортиментного ряду плавлених продуктів та покращення показників якості та безпечності готового продукту. Вирішення цієї проблеми пов’язано зі збагаченням плавсирів, отриманих плавленням за допомогою солей-плавителів, з’ясуванням сировини та її фізико-хімічних властивостей, способів визрівання, подовження строків зберігання і покращенням органолептичних показників крафтового продукту.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28657
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28657.pdf Розмір : 990336 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити