id: | 28657 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва крафтових плавлених сирів (на матеріалах Крижопільської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД») |
Автори: | Сандуляк Т.В. |
Ключові слова: | технології виробництва крафтових плавлених сирів, сир, плавлення, фізико-хімічні властивості, солі-плавителі, крафт, асортимент, попит |
Дата публікації: | 2023-06-26 12:37:26 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:37:26 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Проблема молокопереробної галузі, а саме в виробництві плавлених сирів України є задоволення зростаючих потреб для власного споживання та підвищеного попиту на експортному ринку крафтових плавлених сирів. Одним із напрямків є плавлення крафтового сиру, з розширенням асортиментного ряду плавлених продуктів та покращення показників якості та безпечності готового продукту. Вирішення цієї проблеми пов’язано зі збагаченням плавсирів, отриманих плавленням за допомогою солей-плавителів, з’ясуванням сировини та її фізико-хімічних властивостей, способів визрівання, подовження строків зберігання і покращенням органолептичних показників крафтового продукту. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28657 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28657.pdf Розмір : 990336 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|