The Repository of VTEI
id: 28657
Title: Удосконалення технології виробництва крафтових плавлених сирів (на матеріалах Крижопільської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД»)
Authors: Сандуляк Т.В.
Keywords: технології виробництва крафтових плавлених сирів, сир, плавлення, фізико-хімічні властивості, солі-плавителі, крафт, асортимент, попит
Date of publication: 2023-06-26 12:37:26
Last changes: 2023-06-26 12:37:26
Year of publication: 2023
Summary: Проблема молокопереробної галузі, а саме в виробництві плавлених сирів України є задоволення зростаючих потреб для власного споживання та підвищеного попиту на експортному ринку крафтових плавлених сирів. Одним із напрямків є плавлення крафтового сиру, з розширенням асортиментного ряду плавлених продуктів та покращення показників якості та безпечності готового продукту. Вирішення цієї проблеми пов’язано зі збагаченням плавсирів, отриманих плавленням за допомогою солей-плавителів, з’ясуванням сировини та її фізико-хімічних властивостей, способів визрівання, подовження строків зберігання і покращенням органолептичних показників крафтового продукту.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28657
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28657.pdf Size : 990336 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge