id: | 28657 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва крафтових плавлених сирів (на матеріалах Крижопільської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД») |
Authors: | Сандуляк Т.В. |
Keywords: | технології виробництва крафтових плавлених сирів, сир, плавлення, фізико-хімічні властивості, солі-плавителі, крафт, асортимент, попит |
Date of publication: | 2023-06-26 12:37:26 |
Last changes: | 2023-06-26 12:37:26 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Проблема молокопереробної галузі, а саме в виробництві плавлених сирів України є задоволення зростаючих потреб для власного споживання та підвищеного попиту на експортному ринку крафтових плавлених сирів. Одним із напрямків є плавлення крафтового сиру, з розширенням асортиментного ряду плавлених продуктів та покращення показників якості та безпечності готового продукту. Вирішення цієї проблеми пов’язано зі збагаченням плавсирів, отриманих плавленням за допомогою солей-плавителів, з’ясуванням сировини та її фізико-хімічних властивостей, способів визрівання, подовження строків зберігання і покращенням органолептичних показників крафтового продукту. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28657 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28657.pdf Size : 990336 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|