Репозиторій ВТЕІ
id: 28656
Назва: Удосконалення технології виробництва м`яса птиці поліпшеної якості (на матеріалах філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»)
Автори: Романов Ю.В.
Ключові слова: вирощування, технології, птиця, якість, органолептика, м'ясо птиці, філія, промислове птахівництво
Дата публікації: 2023-06-26 12:30:45
Останні зміни: 2023-06-26 12:30:45
Рік видання: 2023
Аннотація: Сектор птахівництва продовжує розвиватися та індустріалізуватись у багатьох частинах світу. Збільшення населення, підвищення купівельної спроможності та урбанізація стали потужними рушійними силами росту та розвитку галузі птахівництва. Птахівництво найрозвиненіша галузь вітчизняного тваринництва. Її розвитку сприяє висока рентабельність виробництва та стабільний попит на продукцію, який пояснюється невисокою ціною курятини в порівнянні з іншими видами м'яса. В умовах ринкової економіки забезпечення населення якісними конкурентоспроможними продуктами харчування, яким належить і м'ясо птиці, є найважливішою для агропромислового комплексу країни. Особлива роль в забезпеченні населення біологічно повноцінними та дієтичними. Важливим напрямом подальшого динамічного розвитку промислового птахівництва України є підвищення конкурентоспроможності галузі за рахунок освоєння інноваційних розробок у сфері глибокої переробки м'яса птиці.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28656
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28656.pdf Розмір : 704889 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити