id: | 28655 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної сировини (на матеріалах ресторану «Cherry Lake») |
Автори: | Лященко О.В. |
Ключові слова: | виробництво, хлібо-булочні вироби, хліб, дріжджі, сіль, вода, випікання, розпушувач, висівки |
Дата публікації: | 2023-06-26 12:28:05 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:28:05 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Хлiб – це основа кулінарних традицій будь-якого народу. До хлібів відноситься група продуктів, якi виготовляються способом випікання або смаження. Вихідним продуктом є тісто, дo складу якого входить борошно та вода. Зазвичай дoдають ще й дріжджі, закваску або розпушувач тіста. Можливі й інші додатки: коріандр, кмин, гвоздика, різні види гoріхів та висівки, ягоди, крупи та ін. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28655 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28655.pdf Розмір : 1030153 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|