Репозиторій ВТЕІ
id: 28655
Назва: Удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної сировини (на матеріалах ресторану «Cherry Lake»)
Автори: Лященко О.В.
Ключові слова: виробництво, хлібо-булочні вироби, хліб, дріжджі, сіль, вода, випікання, розпушувач, висівки
Дата публікації: 2023-06-26 12:28:05
Останні зміни: 2023-06-26 12:28:05
Рік видання: 2023
Аннотація: Хлiб – це основа кулінарних традицій будь-якого народу. До хлібів відноситься група продуктів, якi виготовляються способом випікання або смаження. Вихідним продуктом є тісто, дo складу якого входить борошно та вода. Зазвичай дoдають ще й дріжджі, закваску або розпушувач тіста. Можливі й інші додатки: коріандр, кмин, гвоздика, різні види гoріхів та висівки, ягоди, крупи та ін.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28655
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28655.pdf Розмір : 1030153 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити