The Repository of VTEI
id: 28655
Title: Удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної сировини (на матеріалах ресторану «Cherry Lake»)
Authors: Лященко О.В.
Keywords: виробництво, хлібо-булочні вироби, хліб, дріжджі, сіль, вода, випікання, розпушувач, висівки
Date of publication: 2023-06-26 12:28:05
Last changes: 2023-06-26 12:28:05
Year of publication: 2023
Summary: Хлiб – це основа кулінарних традицій будь-якого народу. До хлібів відноситься група продуктів, якi виготовляються способом випікання або смаження. Вихідним продуктом є тісто, дo складу якого входить борошно та вода. Зазвичай дoдають ще й дріжджі, закваску або розпушувач тіста. Можливі й інші додатки: коріандр, кмин, гвоздика, різні види гoріхів та висівки, ягоди, крупи та ін.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28655
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28655.pdf Size : 1030153 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge