The Repository of VTEI
id: 28653
Title: Розробка технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав (на матеріалах пекарні, ФОП Господарець М.Д.)
Authors: Кульматицький П.Ю.
Keywords: технологія, м'ясо, свинина, інгредієнти, органолептика, ароматика, пряні трави, якість, смакові властивості, білки, жири
Date of publication: 2023-06-26 12:20:21
Last changes: 2023-06-26 12:20:21
Year of publication: 2023
Summary: Один популярних продуктів серед споживачів, є м'ясні вироби – сардельки з додаванням ароматичних трав. Сардельки є джерелом багатьох корисних речовин, таких як білки, вітаміни, мінерали та ненасичені жирні кислоти, які мають позитивний вплив на здоров'я людини. Додавання ароматичних трав не тільки підсилить смакові якості сардельок, але і збагатить їх комплексними ароматичними сполуками, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Дослідження технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав є вкрай актуальним у сучасному світі з огляду на кілька факторів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28653
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28653.pdf Size : 879340 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge