id: | 28653 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав (на матеріалах пекарні, ФОП Господарець М.Д.) |
Authors: | Кульматицький П.Ю. |
Keywords: | технологія, м'ясо, свинина, інгредієнти, органолептика, ароматика, пряні трави, якість, смакові властивості, білки, жири |
Date of publication: | 2023-06-26 12:20:21 |
Last changes: | 2023-06-26 12:20:21 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Один популярних продуктів серед споживачів, є м'ясні вироби – сардельки з додаванням ароматичних трав. Сардельки є джерелом багатьох корисних речовин, таких як білки, вітаміни, мінерали та ненасичені жирні кислоти, які мають позитивний вплив на здоров'я людини. Додавання ароматичних трав не тільки підсилить смакові якості сардельок, але і збагатить їх комплексними ароматичними сполуками, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Дослідження технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав є вкрай актуальним у сучасному світі з огляду на кілька факторів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28653 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28653.pdf Size : 879340 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|