id: | 28652 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва м’ясних страв на грилі (на матеріалах ТОВ «Домовик і К», кафе «Пінта») |
Автори: | Куйбіда Б.В. |
Ключові слова: | м'ясо, гатунок, технологія, прожарка, говядина, санітарія, лістерія, приготування, гриль |
Дата публікації: | 2023-06-26 12:14:02 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:14:02 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Технологія приготування їжі взаємозалежна і з фізіологією і гігієною харчування. Академік І. П. Павлов писав, що мало знати, скільки жирів, білків, вуглеводів і інших речовин міститься в їжі, але найвищою мірою практично важливо вміти порівнювати різні форми приготування тих самих страв. Надзвичайно важливу роль у технології приготування їжі відіграють такі поняття, як товарознавство харчових продуктів і харчова санітарія, тому що без знання санітарних правил збереження й обробки продуктів і реалізації готової продукції не можна забезпечити профілактику харчових отруєнь і інфекцій. У технології приготування їжі поряд із упровадженням нової техніки і механізмів, науковою побудовою технологічних процесів величезне значення надається мистецтву оформлення страв, додання їм смаку, тому що сучасна фізіологія учить, що корисна їжа – це їжа з апетитом. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28652 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28652.pdf Розмір : 698193 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|