id: | 28652 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва м’ясних страв на грилі (на матеріалах ТОВ «Домовик і К», кафе «Пінта») |
Authors: | Куйбіда Б.В. |
Keywords: | м'ясо, гатунок, технологія, прожарка, говядина, санітарія, лістерія, приготування, гриль |
Date of publication: | 2023-06-26 12:14:02 |
Last changes: | 2023-06-26 12:14:02 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Технологія приготування їжі взаємозалежна і з фізіологією і гігієною харчування. Академік І. П. Павлов писав, що мало знати, скільки жирів, білків, вуглеводів і інших речовин міститься в їжі, але найвищою мірою практично важливо вміти порівнювати різні форми приготування тих самих страв. Надзвичайно важливу роль у технології приготування їжі відіграють такі поняття, як товарознавство харчових продуктів і харчова санітарія, тому що без знання санітарних правил збереження й обробки продуктів і реалізації готової продукції не можна забезпечити профілактику харчових отруєнь і інфекцій. У технології приготування їжі поряд із упровадженням нової техніки і механізмів, науковою побудовою технологічних процесів величезне значення надається мистецтву оформлення страв, додання їм смаку, тому що сучасна фізіологія учить, що корисна їжа – це їжа з апетитом. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28652 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28652.pdf Size : 698193 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|