id: | 28650 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва цукерок «Пташине молоко» (на матеріалах ТОВ «Нові ласощі-Житомир») |
Автори: | Завистовський М.В. |
Ключові слова: | технологія виробництва цукерок, молоко, сировина, пташине молоко, ласощі, інгредієнти, згущення, затравка, згущене молоко |
Дата публікації: | 2023-06-26 12:01:05 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:01:05 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В умовах загострення екологічної ситуації, погіршення якості довкілля все більше населення почали приділяти увагу стану свого здоров’я та шукати способи його підтримки. Одним із основних способів покращення життєдіяльності організму людини є харчування. При цьому продукти, які є в щоденному раціоні, повинні не тільки приносити задоволення і забезпечувати поживними речовинами, а й виконувати профілактичні функції: знижувати ризик розвитку різних захворювань, захищати від несприятливих умов навколишнього середовища. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28650 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28650.pdf Розмір : 1035362 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|