Репозиторій ВТЕІ
id: 28650
Назва: Удосконалення технології виробництва цукерок «Пташине молоко» (на матеріалах ТОВ «Нові ласощі-Житомир»)
Автори: Завистовський М.В.
Ключові слова: технологія виробництва цукерок, молоко, сировина, пташине молоко, ласощі, інгредієнти, згущення, затравка, згущене молоко
Дата публікації: 2023-06-26 12:01:05
Останні зміни: 2023-06-26 12:01:05
Рік видання: 2023
Аннотація: В умовах загострення екологічної ситуації, погіршення якості довкілля все більше населення почали приділяти увагу стану свого здоров’я та шукати способи його підтримки. Одним із основних способів покращення життєдіяльності організму людини є харчування. При цьому продукти, які є в щоденному раціоні, повинні не тільки приносити задоволення і забезпечувати поживними речовинами, а й виконувати профілактичні функції: знижувати ризик розвитку різних захворювань, захищати від несприятливих умов навколишнього середовища.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28650
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28650.pdf Розмір : 1035362 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити