id: | 28648 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва французьких сирів (на матеріалах ресторану «Лезгінка») |
Автори: | Євтухівська А.В. |
Ключові слова: | молоко, сировина, технологія, виробництво, сир, сквашування, заквашувальна культура, сирне зерно, ферментація, дозрівання |
Дата публікації: | 2023-06-26 11:51:00 |
Останні зміни: | 2023-06-26 11:51:00 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Розвиток ринкових відносин в Україні дотичний і до ресторанної галузі Вінниччини, а саме ресторану «Лезгінка» запального та смачного закладу в районі ринку «Урожай», який усунув багаторічну стару монополію на сферу харчування. Україна отримала в військовий час отримала нові прогресивні можливості по європейському розвитку. Ці зміни достеменно поставили на чільне місце забезпечення прибутковості закладів ресторанного бізнесу, виникла реальна конкуренція за кошти, які приносить споживач, готовий платити за пропоновані кулінарні інновації та вдосконалені продукти, інноваційне меню, вишуканий інтер`єр та сервіс. У результаті в Вінниці крок за кроком відроджується ресторанний ринок. Розширяється число ресторанів та інших закладів харчування в місті та поза його межами, ресторан «Лезгінка» один із них. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28648 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28648.pdf Розмір : 1465551 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|