| id: | 28647 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів використанням зернових добавок (на матеріалах ПрАТ "Козятинхліб") |
| Автори: | Дишлюк А. С. |
| Ключові слова: | харчування, добавки, хліб, зерно, органолептичні показники, технологія, інжиніринг, обладнання, матеріали |
| Дата публікації: | 2023-06-26 11:44:45 |
| Останні зміни: | 2023-06-26 11:44:45 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Здорове харчування - це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров'я та профілактиці захворювань. Дотримання правил здорового харчування в поєднанні з регулярними фізичними вправами скорочує ризик хронічних захворювань і розладів, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, підвищений тиск і рак. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80 % усіх захворювань тією чи іншою мірою пов'язані із харчуванням, а 40 % з них пов'язані безпосередньо з фактором харчування людини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28647 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 75 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28647.pdf Розмір : 870132 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |