id: | 28647 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів використанням зернових добавок (на матеріалах ПрАТ "Козятинхліб") |
Authors: | Дишлюк А.С. |
Keywords: | харчування, добавки, хліб, зерно, органолептичні показники, технологія, інжиніринг, обладнання, матеріали |
Date of publication: | 2023-06-26 11:44:45 |
Last changes: | 2023-06-26 11:44:45 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Здорове харчування - це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров'я та профілактиці захворювань. Дотримання правил здорового харчування в поєднанні з регулярними фізичними вправами скорочує ризик хронічних захворювань і розладів, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, підвищений тиск і рак. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80 % усіх захворювань тією чи іншою мірою пов'язані із харчуванням, а 40 % з них пов'язані безпосередньо з фактором харчування людини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28647 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 75 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28647.pdf Size : 870132 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|