id: | 28646 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ДП « Ружин- молоко») |
Автори: | Гордов В.В. |
Ключові слова: | масло, технології, вершки, якість, органолептичні показники, класифікація, обладнання |
Дата публікації: | 2023-06-26 11:34:57 |
Останні зміни: | 2023-06-26 11:34:57 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Вершкове масло це оригінальний жировий продукт, переробки молока. Вершкове масло покращує різні смаки: бутерброда, вареної картоплі, каші. Використовують продукт при випіканні хлібобулочних виробів. Масло добре засвоюється організмом, дає організму калорії, тобто енергію, без якої не обійтися. Але корисним масло є тільки тоді, якщо воно не фальсифіковано за допомогою різних методів виготовлення, а також при внесенні рослинних жирів. Частково отримати інформацію про якість масла можна, оцінивши зовнішній вигляд, запах, смак, а також за допомогою класифікації технологій та обладнання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28646 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28646.pdf Розмір : 557297 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|