Репозиторій ВТЕІ
id: 28646
Назва: Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ДП « Ружин- молоко»)
Автори: Гордов В.В.
Ключові слова: масло, технології, вершки, якість, органолептичні показники, класифікація, обладнання
Дата публікації: 2023-06-26 11:34:57
Останні зміни: 2023-06-26 11:34:57
Рік видання: 2023
Аннотація: Вершкове масло це оригінальний жировий продукт, переробки молока. Вершкове масло покращує різні смаки: бутерброда, вареної картоплі, каші. Використовують продукт при випіканні хлібобулочних виробів. Масло добре засвоюється організмом, дає організму калорії, тобто енергію, без якої не обійтися. Але корисним масло є тільки тоді, якщо воно не фальсифіковано за допомогою різних методів виготовлення, а також при внесенні рослинних жирів. Частково отримати інформацію про якість масла можна, оцінивши зовнішній вигляд, запах, смак, а також за допомогою класифікації технологій та обладнання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28646
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28646.pdf Розмір : 557297 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити