The Repository of VTEI
id: 28646
Title: Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ДП « Ружин- молоко»)
Authors: Гордов В.В.
Keywords: масло, технології, вершки, якість, органолептичні показники, класифікація, обладнання
Date of publication: 2023-06-26 11:34:57
Last changes: 2023-06-26 11:34:57
Year of publication: 2023
Summary: Вершкове масло це оригінальний жировий продукт, переробки молока. Вершкове масло покращує різні смаки: бутерброда, вареної картоплі, каші. Використовують продукт при випіканні хлібобулочних виробів. Масло добре засвоюється організмом, дає організму калорії, тобто енергію, без якої не обійтися. Але корисним масло є тільки тоді, якщо воно не фальсифіковано за допомогою різних методів виготовлення, а також при внесенні рослинних жирів. Частково отримати інформацію про якість масла можна, оцінивши зовнішній вигляд, запах, смак, а також за допомогою класифікації технологій та обладнання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28646
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28646.pdf Size : 557297 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge