id: | 28645 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків (на матеріалах ТОВ «Вілла Мілк») |
Authors: | Ворожбит В.Ф. |
Keywords: | масло, вершкове масло, виробництво, перетворення вершків, сепарування |
Date of publication: | 2023-06-26 11:28:39 |
Last changes: | 2023-06-26 11:28:39 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока та вершків для масла; проаналізовано технологічний процес виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків; охарактеризовано технологічне обладнання для удосконалення технології масла на підприємстві; проаналізувати основні заходи охорони праці та навколишнього середовища Villa Milk. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28645 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 64 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28645.pdf Size : 675592 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|