The Repository of VTEI
id: 28645
Title: Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків (на матеріалах ТОВ «Вілла Мілк»)
Authors: Ворожбит В.Ф.
Keywords: масло, вершкове масло, виробництво, перетворення вершків, сепарування
Date of publication: 2023-06-26 11:28:39
Last changes: 2023-06-26 11:28:39
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока та вершків для масла; проаналізовано технологічний процес виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків; охарактеризовано технологічне обладнання для удосконалення технології масла на підприємстві; проаналізувати основні заходи охорони праці та навколишнього середовища Villa Milk.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28645
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 64 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28645.pdf Size : 675592 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge