id: | 28643 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва виноградного соку (на матеріалах ТОВ "Аграна Джус Україна") |
Автори: | Колісник В.В. |
Ключові слова: | технологія виробництва соку, купажування, виноград, уварювання, згущення, абсорбція, консервування, сік, виноградний сік |
Дата публікації: | 2023-06-26 10:27:08 |
Останні зміни: | 2023-06-26 10:27:08 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Виноград – сільськогосподарська сировина, переробляється на крупному спеціалізованому підприємстві Аграна Джус Україна, яке має оснащене продуктивне устаткування, що дає змогу отримувати якісні та безпечні соки. Практика виробництва показує доцільність організації переробки і зберігання швидкопсувних плодів і овочів на підприємствах, розташованих в сировинній зоні, а саме в Вінницькому регіоні. Заводи і консервні цехи по переробці постійно зростають, забезпечують високу ефективність господарювання за умови належної організації виробництва продукції із використанням прогресивних технологій та сучасних методів контролю за технологічним процесом. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28643 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28643.pdf Розмір : 637004 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|