Репозиторій ВТЕІ
id: 28643
Назва: Удосконалення технології виробництва виноградного соку (на матеріалах ТОВ "Аграна Джус Україна")
Автори: Колісник В.В.
Ключові слова: технологія виробництва соку, купажування, виноград, уварювання, згущення, абсорбція, консервування, сік, виноградний сік
Дата публікації: 2023-06-26 10:27:08
Останні зміни: 2023-06-26 10:27:08
Рік видання: 2023
Аннотація: Виноград – сільськогосподарська сировина, переробляється на крупному спеціалізованому підприємстві Аграна Джус Україна, яке має оснащене продуктивне устаткування, що дає змогу отримувати якісні та безпечні соки. Практика виробництва показує доцільність організації переробки і зберігання швидкопсувних плодів і овочів на підприємствах, розташованих в сировинній зоні, а саме в Вінницькому регіоні. Заводи і консервні цехи по переробці постійно зростають, забезпечують високу ефективність господарювання за умови належної організації виробництва продукції із використанням прогресивних технологій та сучасних методів контролю за технологічним процесом.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28643
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28643.pdf Розмір : 637004 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити