The Repository of VTEI
id: 28642
Title: Удосконалення технології виробництва знежиреного згущеного молока (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт")
Authors: Ігнатьєва К.С.
Keywords: молоко, сировина, згущення, вакуум-випарний апарат, пастеризатор, сахароза, затравка, технологія
Date of publication: 2023-06-26 10:15:27
Last changes: 2023-06-26 10:15:27
Year of publication: 2023
Summary: Згущене молоко один з найпопулярніших продуктів серед населення, так як сировину широко використовується в кондитерській промисловості. Завдяки підвищеному терміну зберігання, згущене молоко з цукром є стратегічним продуктом. Виробляється згущене молоко шляхом випарювання з свіжого молока частини води і додаванням в нього бурякового або тростинного цукру. Консервування засноване на принципі осмоанабіоз і досягається за рахунок збільшення концентрації сухих речовин молока і додавання сахарози з метою підвищення осмотичного тиску. Ефект консервації досягається також за рахунок: теплової обробки і герметичності упаковки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28642
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28642.pdf Size : 621887 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge