The Repository of VTEI
id: 28641
Title: Удосконалення технології виробництва згущеного молока з фруктовим наповнювачем (на матеріалах ТОВ "ЕкоМолпродукт")
Authors: Когут І.О.
Keywords: сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, затравка, консерування, анабіоз, технологія
Date of publication: 2023-06-26 10:11:22
Last changes: 2023-06-26 10:11:22
Year of publication: 2023
Summary: Виробництво молочних консервів є однією з найбільш індустріальних галузей молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Виготовлення молочних консервів дозволяє використати всі корисні речовини молока. Це виробництво є практично безвідходним.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28641
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28641.pdf Size : 694107 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge