The Repository of VTEI
id: 28632
Title: Регіональна кухня та спеціалітети як ресурс для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях
Authors: Чорна Н.М.
Keywords: регіональна кухня, гастрономічний туризму, дестинації
Date of publication: 2023-06-21 11:29:28
Last changes: 2023-06-21 11:29:28
Year of publication: 2023
Summary: Популярність гастрономічного туризму, пов’язаного зі знайомством з місцевими стравами, рецептами та технологіями їх приготування, а також дегустаціями, участю у майстеркласах та фестивалях, упродовж кількох крайніх років стрімко зростає. Феномен української національної кухні полягає в тому, що вона одночасно і цілісна, і має регіональне різноманіття. Відповідно, передумовою для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях є саме наявність унікальних страв регіональної кухні та спеціалітетів, адже саме бажання познайомитися з ними та скуштувати їх стимулює туристів збиратися в гастроподорожі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28632
Publication type: Тези доповіді
Publication: Промисловість та крафт на HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : прогр. та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. Київ, 2023. С. 102-103
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28632.pdf Size : 565691 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge