Репозиторій ВТЕІ
id: 28627
Назва: Використання інформаційних систем та технологій в закладах ресторанного господарства: вплив на якість обслуговування та збільшення прибутку
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: інформаційні системи та технології, автоматизовані системи, заклад ресторанного господарства, технологія, управління, якість обслуговування
Дата публікації: 2023-06-21 10:42:04
Останні зміни: 2023-06-21 10:42:04
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті розглянуто ефективність використання інформаційних систем та технологій в закладах ресторанного господарства. Визначено вплив даних автоматизованих систем на якість обслуговування відвідувачів та збільшення прибутку у досліджуваній галузі. Розглянуто основні типи автоматизованих систем управління закладами ресторанного господарства, а також визначено переваги на недоліки використання даних систем. Деталізовано фактори, на які варто звернути увагу при виборі автоматизованих інформаційних систем для закладів, враховуючи їх потужності. Також було детально визначено недоліки, з якими можуть стикнутися заклади ресторанного господарства. Але, незважаючи на наведені у статті недоліки, дані інформаційні системи та технології мають великий потенціал для збільшення прибутку та покращення якості обслуговування в закладі, а також є невід’ємною частиною ефективної роботи ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28627
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Ужгородського національного університету. 2023. Вип. 47. С. 94-97
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28627.pdf Розмір : 794286 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити