The Repository of VTEI
id: 28623
Title: Організація спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства (на матеріалах НТП у формі ТОВ-фірма «ММ ХАЙТЕК» ЛТД, готельно-ресторанний комплекс «Гостевія»)
Authors: Бабенко Ю.І.
Keywords: ресторанний бізнес, спеціальні форми обслуговування, кейтеринг, бенкет, офіціанти
Date of publication: 2023-06-20 16:51:52
Last changes: 2023-06-20 16:51:52
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі проведено загальну характеристику методів і форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; визначено особливості організації спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; здійснено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Гостевія»; проаналізовано спеціальні форми обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації спеціальних форм обслуговування в готельно-ресторанному комплексі «Гостевія»; розглянуто можливі шляхи підвищення кваліфікації персоналу, який відповідає за обслуговування споживачів в досліджуваному закладі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28623
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28623.pdf Size : 901940 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge