id: | 28623 |
---|---|
Title: | Організація спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства (на матеріалах НТП у формі ТОВ-фірма «ММ ХАЙТЕК» ЛТД, готельно-ресторанний комплекс «Гостевія») |
Authors: | Бабенко Ю.І. |
Keywords: | ресторанний бізнес, спеціальні форми обслуговування, кейтеринг, бенкет, офіціанти |
Date of publication: | 2023-06-20 16:51:52 |
Last changes: | 2023-06-20 16:51:52 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі проведено загальну характеристику методів і форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; визначено особливості організації спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; здійснено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Гостевія»; проаналізовано спеціальні форми обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації спеціальних форм обслуговування в готельно-ресторанному комплексі «Гостевія»; розглянуто можливі шляхи підвищення кваліфікації персоналу, який відповідає за обслуговування споживачів в досліджуваному закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28623 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28623.pdf Size : 901940 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|