| id: | 28621 |
|---|---|
| Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Київ (на матеріалах піцерії «iL Molino») |
| Автори: | Вознюк А. І. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, заклади швидкого харчування |
| Дата публікації: | 2023-06-20 16:47:26 |
| Останні зміни: | 2023-06-20 16:47:26 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; вивчено стратегії підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Києва; описано особливості підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; здійснено характеристику та дати аналіз економічних показників піцерії «iL Molino»; розглянуто конкурентне положення досліджуваного закладу; розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення конкурентоспроможності закладу швидкого харчування – піцерії «iL Molino». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28621 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28621.pdf Розмір : 753174 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |