Репозиторій ВТЕІ
id: 28621
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Київ (на матеріалах піцерії «iL Molino»)
Автори: Вознюк А.І.
Ключові слова: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, заклади швидкого харчування
Дата публікації: 2023-06-20 16:47:26
Останні зміни: 2023-06-20 16:47:26
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; вивчено стратегії підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Києва; описано особливості підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; здійснено характеристику та дати аналіз економічних показників піцерії «iL Molino»; розглянуто конкурентне положення досліджуваного закладу; розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення конкурентоспроможності закладу швидкого харчування – піцерії «iL Molino».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28621
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28621.pdf Розмір : 753174 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити