id: | 28621 |
---|---|
Title: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Київ (на матеріалах піцерії «iL Molino») |
Authors: | Вознюк А.І. |
Keywords: | ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, заклади швидкого харчування |
Date of publication: | 2023-06-20 16:47:26 |
Last changes: | 2023-06-20 16:47:26 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; вивчено стратегії підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Києва; описано особливості підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; здійснено характеристику та дати аналіз економічних показників піцерії «iL Molino»; розглянуто конкурентне положення досліджуваного закладу; розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення конкурентоспроможності закладу швидкого харчування – піцерії «iL Molino». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28621 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28621.pdf Size : 753174 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|