The Repository of VTEI
id: 28621
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Київ (на матеріалах піцерії «iL Molino»)
Authors: Вознюк А.І.
Keywords: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, заклади швидкого харчування
Date of publication: 2023-06-20 16:47:26
Last changes: 2023-06-20 16:47:26
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; вивчено стратегії підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування на ринку ресторанних послуг м. Києва; описано особливості підвищення конкурентоспроможності закладів швидкого харчування; здійснено характеристику та дати аналіз економічних показників піцерії «iL Molino»; розглянуто конкурентне положення досліджуваного закладу; розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення конкурентоспроможності закладу швидкого харчування – піцерії «iL Molino».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28621
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28621.pdf Size : 753174 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge