The Repository of VTEI
id: 28617
Title: Роль сучасного столового посуду в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «Гіпаніс Плюс», ресторан «NUMO»)
Authors: Волторниста С.А.
Keywords: ресторанний бізнес, столовий посуд, сучасний трендовий посуд
Date of publication: 2023-06-20 15:22:33
Last changes: 2023-06-20 15:22:33
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі визначено сутність, класифікацію та характеристику столового посуду відповідно до матеріалу виготовлення та функціонального призначення; прослідковано сучасну тенденцію та критерії вибору столового посуду в закладах ресторанного господарства; - проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «NUMO»; проаналізовано ефективність використання столового посуду в досліджуваному закладі; розроблено шляхи впровадження сучасного трендового посуду в ресторані «NUMO»; визначено ефективність від впровадження розроблених заходів для досліджуваного закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28617
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28617.pdf Size : 732256 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge