id: | 28599 |
---|---|
Назва: | Мистецтво сервірування столу: історичні аспекти та сучасні тенденції (на матеріалах ресторану «Іль-Де-Франс») |
Автори: | Дідик М.М. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, сервірування столу, засоби матеріально-технічного призначення |
Дата публікації: | 2023-06-20 13:04:28 |
Останні зміни: | 2023-06-20 13:04:28 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянути історію сервірування та новітні тенденції; визначено основні вимоги та норми сервірування столу; проаналізовано мистецтво сервірування в ресторані «Ile-de-France»; розроблено напрямки покращення сервіровки столу в досліджуваному закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28599 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28599.pdf Розмір : 793988 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|