Репозиторій ВТЕІ
id: 28599
Назва: Мистецтво сервірування столу: історичні аспекти та сучасні тенденції (на матеріалах ресторану «Іль-Де-Франс»)
Автори: Дідик М.М.
Ключові слова: ресторанний бізнес, сервірування столу, засоби матеріально-технічного призначення
Дата публікації: 2023-06-20 13:04:28
Останні зміни: 2023-06-20 13:04:28
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянути історію сервірування та новітні тенденції; визначено основні вимоги та норми сервірування столу; проаналізовано мистецтво сервірування в ресторані «Ile-de-France»; розроблено напрямки покращення сервіровки столу в досліджуваному закладі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28599
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28599.pdf Розмір : 793988 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити