The Repository of VTEI
id: 28599
Title: Мистецтво сервірування столу: історичні аспекти та сучасні тенденції (на матеріалах ресторану «Іль-Де-Франс»)
Authors: Дідик М.М.
Keywords: ресторанний бізнес, сервірування столу, засоби матеріально-технічного призначення
Date of publication: 2023-06-20 13:04:28
Last changes: 2023-06-20 13:04:28
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянути історію сервірування та новітні тенденції; визначено основні вимоги та норми сервірування столу; проаналізовано мистецтво сервірування в ресторані «Ile-de-France»; розроблено напрямки покращення сервіровки столу в досліджуваному закладі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28599
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28599.pdf Size : 793988 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge