id: | 28599 |
---|---|
Title: | Мистецтво сервірування столу: історичні аспекти та сучасні тенденції (на матеріалах ресторану «Іль-Де-Франс») |
Authors: | Дідик М.М. |
Keywords: | ресторанний бізнес, сервірування столу, засоби матеріально-технічного призначення |
Date of publication: | 2023-06-20 13:04:28 |
Last changes: | 2023-06-20 13:04:28 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянути історію сервірування та новітні тенденції; визначено основні вимоги та норми сервірування столу; проаналізовано мистецтво сервірування в ресторані «Ile-de-France»; розроблено напрямки покращення сервіровки столу в досліджуваному закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28599 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28599.pdf Size : 793988 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|