The Repository of VTEI
id: 28598
Title: Удосконалення якості послуг гостинності в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Шоколад»)
Authors: Кожан В.Ю.
Keywords: ресторанний бізнес, послуги, якості послуг, методи оцінки якості послуг
Date of publication: 2023-06-20 13:03:25
Last changes: 2023-06-20 13:03:25
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі розкрито теоретико-методологічні засади якості надання послуг у закладах ресторанного господарства; досліджено сутність та методологію надання послуг на базах ресторанних закладів; охарактеризовано методи дослідження оцінки якості послуг у ЗРГ; проаналізовано та проведено оцінку якості послуг у кафе-барі «Шоколад»; охарактеризовано організаційно-економічні елементи підприємства; досліджено шляхи вдосконалення якості послуг гостинності в ЗРГ на прикладі кафе-бару «Шоколад».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28598
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28598.pdf Size : 677095 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge