| id: | 28598 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення якості послуг гостинності в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Шоколад») |
| Authors: | Кожан В. Ю. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, послуги, якості послуг, методи оцінки якості послуг |
| Date of publication: | 2023-06-20 13:03:25 |
| Last changes: | 2023-06-20 13:03:25 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розкрито теоретико-методологічні засади якості надання послуг у закладах ресторанного господарства; досліджено сутність та методологію надання послуг на базах ресторанних закладів; охарактеризовано методи дослідження оцінки якості послуг у ЗРГ; проаналізовано та проведено оцінку якості послуг у кафе-барі «Шоколад»; охарактеризовано організаційно-економічні елементи підприємства; досліджено шляхи вдосконалення якості послуг гостинності в ЗРГ на прикладі кафе-бару «Шоколад». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28598 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28598.pdf Size : 677095 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |