id: | 28592 |
---|---|
Назва: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Мадам Класік») |
Автори: | Шапельський В.О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, персонал, трудовий потенціал, управління персоналом |
Дата публікації: | 2023-06-20 12:55:33 |
Останні зміни: | 2023-06-20 12:55:33 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу; визначено методи оцінки ефективності використання трудового потенціалу; проаналізовано організаційно-економічний стан ресторану «Мадам Класік»; проведено аналіз та оцінку системи управління персоналом та їх використання; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Мадам Класік»; проведенооцінку ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28592 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28592.pdf Розмір : 577515 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|