Репозиторій ВТЕІ
id: 28592
Назва: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Мадам Класік»)
Автори: Шапельський В.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, персонал, трудовий потенціал, управління персоналом
Дата публікації: 2023-06-20 12:55:33
Останні зміни: 2023-06-20 12:55:33
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу; визначено методи оцінки ефективності використання трудового потенціалу; проаналізовано організаційно-економічний стан ресторану «Мадам Класік»; проведено аналіз та оцінку системи управління персоналом та їх використання; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Мадам Класік»; проведенооцінку ефективності запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28592
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28592.pdf Розмір : 577515 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити