id: | 28592 |
---|---|
Title: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Мадам Класік») |
Authors: | Шапельський В.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, персонал, трудовий потенціал, управління персоналом |
Date of publication: | 2023-06-20 12:55:33 |
Last changes: | 2023-06-20 12:55:33 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу; визначено методи оцінки ефективності використання трудового потенціалу; проаналізовано організаційно-економічний стан ресторану «Мадам Класік»; проведено аналіз та оцінку системи управління персоналом та їх використання; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Мадам Класік»; проведенооцінку ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28592 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28592.pdf Size : 577515 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|