The Repository of VTEI
id: 28592
Title: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Мадам Класік»)
Authors: Шапельський В.О.
Keywords: ресторанний бізнес, персонал, трудовий потенціал, управління персоналом
Date of publication: 2023-06-20 12:55:33
Last changes: 2023-06-20 12:55:33
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні основи використання трудового потенціалу ресторанного бізнесу; визначено методи оцінки ефективності використання трудового потенціалу; проаналізовано організаційно-економічний стан ресторану «Мадам Класік»; проведено аналіз та оцінку системи управління персоналом та їх використання; розроблено заходи з удосконалення трудового потенціалу ресторану «Мадам Класік»; проведенооцінку ефективності запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28592
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28592.pdf Size : 577515 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge