Репозиторій ВТЕІ
id: 28590
Назва: Конкурентоспроможність підприємств на ринку ресторанних послуг (на матеріалах кафе «Садиба»)
Автори: Шеленкова Д.А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, нові формати, ефект, конкурентні переваги
Дата публікації: 2023-06-20 12:52:48
Останні зміни: 2023-06-20 12:52:48
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі досліджено сутність конкуренції та конкурентоспроможності на ринку ресторанних послуг; охарактеризовано особливості управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку ресторанних послуг; наведено організаційно-економічну характеристику кафе «Садиба»; здійснено аналіз та оцінку рівня конкурентоспроможності кафе «Садиба»; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності кафе «Садиба», визначено соціально-економічну ефективність запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28590
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28590.pdf Розмір : 771225 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити