The Repository of VTEI
id: 28590
Title: Конкурентоспроможність підприємств на ринку ресторанних послуг (на матеріалах кафе «Садиба»)
Authors: Шеленкова Д.А.
Keywords: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, нові формати, ефект, конкурентні переваги
Date of publication: 2023-06-20 12:52:48
Last changes: 2023-06-20 12:52:48
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі досліджено сутність конкуренції та конкурентоспроможності на ринку ресторанних послуг; охарактеризовано особливості управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку ресторанних послуг; наведено організаційно-економічну характеристику кафе «Садиба»; здійснено аналіз та оцінку рівня конкурентоспроможності кафе «Садиба»; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності кафе «Садиба», визначено соціально-економічну ефективність запропонованих заходів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28590
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28590.pdf Size : 771225 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge