Репозиторій ВТЕІ
id: 28589
Назва: Удосконалення організації виробництва додаткових послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на матеріалах заміського комплексу «Баттерфляй»)
Автори: Корчак І.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, додаткові послуги, виробництво додаткових послуг
Дата публікації: 2023-06-20 12:51:37
Останні зміни: 2023-06-20 12:51:37
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі визначено поняття «послуга, «додаткова послуга»; досліджено види додаткових послуг та сучасні тенденції їх виробництва; досліджено організаційно-економічні показники ЗК «Батерфляй»; визначено основні та додаткові послуги, що надаються ЗК «Батерфляй» та дослідити організацію їх виробництва та надання; розроблено нові послуги для ЗК «Батерфляй»; проаналізовано ефективність від їх впровадження у діяльність досліджуваного нами закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28589
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28589.pdf Розмір : 741862 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити