id: | 28589 |
---|---|
Назва: | Удосконалення організації виробництва додаткових послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на матеріалах заміського комплексу «Баттерфляй») |
Автори: | Корчак І.О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, додаткові послуги, виробництво додаткових послуг |
Дата публікації: | 2023-06-20 12:51:37 |
Останні зміни: | 2023-06-20 12:51:37 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі визначено поняття «послуга, «додаткова послуга»; досліджено види додаткових послуг та сучасні тенденції їх виробництва; досліджено організаційно-економічні показники ЗК «Батерфляй»; визначено основні та додаткові послуги, що надаються ЗК «Батерфляй» та дослідити організацію їх виробництва та надання; розроблено нові послуги для ЗК «Батерфляй»; проаналізовано ефективність від їх впровадження у діяльність досліджуваного нами закладу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28589 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28589.pdf Розмір : 741862 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|