Репозиторій ВТЕІ
id: 28588
Назва: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Bigman Coffee»)
Автори: Пєнкевич В.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, основні послуги, виробництво основних послуг
Дата публікації: 2023-06-20 12:49:49
Останні зміни: 2023-06-20 12:49:49
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі охарактеризовано ресторанний бізнес в інфраструктурі торгово-виробничого комплексу; визначено теоретичні аспекти поняття «основна послуга»: ознаки, властивості та показники якості на підприємствах ресторанного бізнесу; надано організаційно-економічну характеристику кав’ярні «Bigman Coffee»; проаналізовано та проведено оцінку організації виробництва основних послуг у досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації та виробництва основних послуг у кав’ярні «Bigman Coffee»; визначено ефективність від впровадження методів удосконалення виробництва основних послуг у діяльність досліджуваного закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28588
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28588.pdf Розмір : 900067 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити