| id: | 28588 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Bigman Coffee») |
| Автори: | Пєнкевич В. О. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, основні послуги, виробництво основних послуг |
| Дата публікації: | 2023-06-20 12:49:49 |
| Останні зміни: | 2023-06-20 12:49:49 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі охарактеризовано ресторанний бізнес в інфраструктурі торгово-виробничого комплексу; визначено теоретичні аспекти поняття «основна послуга»: ознаки, властивості та показники якості на підприємствах ресторанного бізнесу; надано організаційно-економічну характеристику кав’ярні «Bigman Coffee»; проаналізовано та проведено оцінку організації виробництва основних послуг у досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації та виробництва основних послуг у кав’ярні «Bigman Coffee»; визначено ефективність від впровадження методів удосконалення виробництва основних послуг у діяльність досліджуваного закладу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28588 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28588.pdf Розмір : 900067 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |